Homepage krullend haar

krullend haar

Veelgestelde vragen over Keratine!

Wat is keratine?

Keratine is een eiwit dat voorkomt in de buitenlaag van je huid. Deze laag bevat keratine waardoor de huid taai en waterafstotend is.

De keratine eiwitten bevatten een hoog percentage aan zwavelhoudende Aminozuren, hoofdzakelijk Cysteïne. Hierdoor ontstaat er een vrij stevige structuur. Menselijk haar bevat ongeveer 14% cysteïne. Een tekort aan cysteïne kan leiden tot haar-uitval.

Bij Eeltvorming neemt het aantal cellen met keratine trouwens sterk toe. De cellen worden voortdurend afgestoten en vervangen door nieuwe cellen. Ook roos en andere huidschilfers ontstaan door dit proces.

Wat is een keratine behandeling?

Een keratine behandeling verstevigd het haar en voegt eiwitten toe aan je haar. Hierdoor veranderd de structuur van het reeds gegroeide haar. Het resultaat van de toevoeging van keratine aan krullend haar is dat het een echt stijl resultaat geeft.
Aangezien de keratine tijdens de behandeling zich enkel aan de oppervlakte van het haar hecht kan het effect versterkt worden door een speciale tang. Deze tang verhit de keratine en wordt daardoor dieper in het haar opgenomen. Hierdoor behoudt je langere tijd stijl haar.
De effectiviteit is enorm, je voelt je direct beter!

Wat houdt een keratine behandeling in?

Je wast eerst je haar en droog je het af. Hierna behandel je je haar met een keratineproduct. Laat het dan inwerken gedurende de aankomende 45 tot 60 minuten waarna je het föhnt en styled. Je hebt hierna direct al iets resultaat!!!

Daarna mag je je haar 3 dagen niet nat laten worden. Na deze 3 dagen was je je haar enkel met de speciale conditioner en shampoo. Je zal zien dat je haar de aankomende 3 - 5 maanden niet meer krult!

Bij wie kan de keratine behandeling toegepast worden??

Alle haartypes kunnen gebruik maken van deze nieuwe technologie voor glanzend, zijdezacht en gezonder haar.

Kan de keratine behandeling toegepast worden op gekleurd, highlights en ontkruld haar?

Een keratine behandeling is zeker aan te raden op gekleurd – en/of highlights en ontkruld haar, omdat het het haar voedt, hersteld en verzorgd.

Zal mijn haar volume verliezen?

Je kunt zelf van te voren bepalen wat je gewenste look is. Door gebruik te maken van verschillende styling technieken en de stijltang kan je het volume van het kapsel bepalen.

Zal mijn haar na het uitwerken van de behandeling terugkeren naar zijn oorspronkelijke staat?

De haarwortels bepalen de oorspronkelijke structuur van het haar. Een keratine behandeling zal tussen 3 à 5 maanden effect hebben, al naar gelang de hoeveelheid wasbehandelingen. Regelmatige behandelingen en naverzorgingen met keratine shampoo en conditioner waarborgen gezonder haar.

Zo zie je maar! Een keratine behandeling is echt iets waar elke vrouw zich beter mee voelt! De verkoop cijfers bewijzen dit ten volle!

Krullend haar moet mogelijk zijn voor alle looks!

Keratine:

Keratin Treatment | What is a Keratin blowout | Hair keratine treatment

Keratin Treatments | Keratin Treatment Curls | Keratine Hair

Keratin blow out | Keratin Brazilian | Curly Brazilian keratin | Hair keratin

Frequently asked questions about Keratin!

Treatments

Straightening | Hair straightening | Hair straightening products |