Kapsels Krullend haar

Kapsels krullend haar stralend en gezond.

Elk jaar besteden vrouwen een gigantische hoeveelheid tijd, moeite en geld aan het toevoegen van krullen aan hun kapsels. Maar leidt dit tot stralend en gezond haar?

Bekijk Hier Producten Krullend Haar

De meeste vrouwen houden zich het liefst vast aan methodes die ze al langer gebruiken en zich daar het prettigst bij voelen. Ze doen dus wel de moeite om het haar krullend te krijgen, enkel de resultaten zijn minder fraai dan waar zij op hadden gehoopt.

Vrouwen maken gebruik van verschillende methoden om hun haar te krullen. Zij merken al snel dat sommige methoden beter werken en langer houdende krullen opleveren.

Gewoonlijk zal de tijd dat een krul in hun haar zit in verhouding zijn met de tijd die besteed wordt om de krul te maken. Dit maakt, dat sommige methoden niet voor alle vrouwen geschikt zijn en vooral voor diegenen waarvan het maken van krullen bij de dagelijkse routine hoort.

Krullend haar mogelijk voor iedereen.

De natuurlijke verbindingen van het haar bestaan uit zoutverbindingen en waterstofverbindingen. Deze kun je gemakkelijk aan het haar onttrekken door toevoeging van warmte en vocht (water).

Dit zijn de verbindingen die beïnvloed worden door de krulmethoden die we gaan bespreken.

De chemische verbindingen bij kapsels voor krullend haar zijn bi-sulfide verbindingen en kunnen alleen door chemische processen verbroken worden zoals een permanent of een straightening behandeling met chemische hulpmiddelen.

De methoden die we hier bespreken hebben geen van allen invloed op de chemische verbindingen. Dikker haar, of kapsels voor krullend haar dat op minder rollers dan normaal is ingerold, zal meer droogtijd nodig hebben vanwege de dikte van de haarlaag op de rollers.

Het totale proces om krullen te maken door gebruik te maken van krulspelden zal ongeveer 2-3 uur in beslag nemen voor er resultaat is. Maar je kunt in dit geval van de droogtijd gebruik maken om te ontspannen of om nog wat taakjes te doen. Golvend – krullend haar zijn de meest losse krullen. Dit is waarschijnlijk de makkelijkst te hanteren krul.

De kurkentrekker

De krullen die eruitzien als kleine, strak gedraaide krullen worden kurkentrekkertjes genoemd. Dit type krul ziet er kroezig en droog uit en mensen met dit soort haar hebben gewoonlijk moeite met het kammen of stylen van hun lokken.

Kroes

Kroeskrullen zijn kleine en compacte ringetjes die de vorm hebben van de letter S of Z wanneer u ze rechttrekt. Zoals de kurkentrekkerkrul kan dit type krullend haar eveneens droog zijn en snel beschadigd raken.

Bekijk Hier Producten Krullend Haar

Bezoek onze pagina met Tips

Bekijk de video hieronder.
Ontdek hoe krullend haar te verzorgen!