Kapsels Krullend Steil haar

Kapsels krullend steil haar.

Elke maand besteden vrouwen weer opnieuw een gigantische hoeveelheid moeite, tijd en geld aan een stralend gezond kapsel. De één wil krullen, de ander wil steil haar!

De meeste vrouwen houden zich aan methoden die ze al langer gebruiken en zich daar het prettigst bij voelen. Ze doen veel moeite om het haar gezond krullend of juist stralend steil te krijgen, de resultaten die ze krijgen zijn dan vaak minder mooi dan waar zij op hadden gehoopt.

Vrouwen maken gebruik van verschillende methodes om hun mooie haar te krullen of te steilen. Zij merken al vlot dat de ene methode beter werkt dan anderen en langer krullen of steil haar opleveren.

Bekijk Hier Producten Krullend Haar

Krullend en steil haar behandeling voor iedereen.

De natuurlijke verbindingen van het haar bestaan uit zout, keratine en waterstofverbindingen. Deze kun je gemakkelijk aan het haar onttrekken of toevoegen, al naar gelang je krullend of steil haar wenst.

De verbindingen bij kapsels voor krullend of steil haar kunnen alleen door chemische processen verbroken of juist verstevigd worden. Deze verbindingen kun je maken met chemische hulpmiddelen. Veel van deze hulpmiddelen vindt je in de verschillende producten en methodes die er op de markt zijn.

De methoden die we gaan bespreken hebben geen van alle invloed op de verbindingen. Dikker haar, of kapsels voor krullend en steil haar zal meer droogtijd nodig hebben. Zeker met een keratine behandeling.

Bezoek onze pagina met Tips over Krullend haar.

Bezoek de pagina met veel gestelde vragen over Steil haar.

Bekijk de video hieronder.
Ontdek hoe je krullend haar verzorgt!


Krullend Haar