Krullend haar verlengen

Krullend haar verlengen

Inspiratie voor Krullend haar verlengen!

Wil jij zelf een bijzondere haarvlecht maken?
Ik ga je vertellen hoe, want mijn jaren lange ervaring in krullend haar vlechten en haar invlechten geven mij de motivatie om die kennis en ervaring met jou te delen. Na honderden verschillende kapsels te hebben ingevlochten, heb ik met veel plezier en passie een aantal tipsĀ ontwikkeld.

Bekijk Hier Producten Krullend Haar

Iets maken is leuk en je ziet resultaat. Anderen zien dat weer en zullen je complimenteren. Naast de complimenten is het leuk om anderen blij te maken met een creatieve krullend haar creatie! Jij maakt de creaties en beheerst de technieken die anderen moeilijk vinden. Je voelt je trots, je maakt mooie en strakke vlechten.

Jouw model is jou dankbaar en je krijgt de hele dag door complimenten! Juist het vlechten en krullend haar invlechten bij je vriendin, je kind en de rest van de familie geeft je een goed gevoel, omdat je hen mooi maakt. Zelf je krullend haar vlechten dus met de nieuwste creaties. Met gemak maak jij je eigen vlechten.

Krullend haar invlechten doe je zo!
Met het haar invlecht boekje doorloop jij elke overzichtelijke stap met duidelijke foto’s en goede omschrijvingen. Het inspiratie boekje krullend haar invlechten is zo uitgebreid en waardevol dat het op zich al een heel lesboek is. Ik laat jou stap voor stap zien hoe je van los krullend haar tot prachtige creaties kunt komen waar jij en anderen de hele dag trots mee rond zullen lopen. Naast het haar invlecht boekje heb ik ook video instructies voor jou gemaakt!

Lees verder over Haarverlengen op deze leuke site!

Krullend haar
In het boek staan handige vlecht tips, verschillende vlecht-technieken. En vind je alle vlechten die in de cursus vlechten doe je zo staan!

Krullend haar moet mogelijk zijn voor alle looks.