Krullend haar invlechten

Krullend haar invlechten

Inspiratie over Krullend haar vlechten en Krullend haar invlechten!

Ik heb speciaal voor jullie een speciale selectie gemaakt van vlecht, draai en knooptechnieken waarmee jij de mooiste krullend haar creaties kan gaan maken! Alle vlecht technieken hebben telkens een iets andere basis. Op deze manier heb je de keuze om verschillende vlechten te maken en een persoonlijke combinatie te maken van deze verschillende technieken. Zelfs in je krullend haar.

Wil jij zelf een bijzondere haarvlecht maken?
Ik ga je vertellen hoe, want mijn jaren lange ervaring in krullend haar vlechten en haar invlechten geven mij de motivatie om die kennis en ervaring met jou te delen. Na honderden verschillende kapsels te hebben ingevlochten, heb ik met veel plezier en passie een haar invlechtcursus ontwikkeld.

Iets maken is leuk en je ziet resultaat. Anderen zien dat weer en zullen je complimenteren. Naast de complimenten is het leuk om anderen blij te maken met een creatieve krullend haar creatie! Jij maakt de creaties en beheerst de technieken die anderen moeilijk vinden. Je voelt je trots, je maakt mooie en strakke vlechten.

Jouw model is jou dankbaar en je krijgt de hele dag door complimenten! Juist het vlechten en krullend haar invlechten bij je vriendin, je kind en de rest van de familie geeft je een goed gevoel, omdat je hen mooi maakt. Zelf je krullend haar vlechten dus met de nieuwste creaties. Met gemak maak jij je eigen vlechten met deze praktische cursus!

Krullend haar invlechten doe je zo!
Met het haar invlecht boekje doorloop jij elke overzichtelijke stap met duidelijke foto’s en goede omschrijvingen. Het inspiratie boekje krullend haar invlechten is zo uitgebreid en waardevol dat het op zich al een heel lesboek is. Ik laat jou stap voor stap zien hoe je van los krullend haar tot prachtige creaties kunt komen waar jij en anderen de hele dag trots mee rond zullen lopen. Naast het haar invlecht boekje heb ik ook video instructies voor jou gemaakt!

Krullend haar bonus
Aan het eind van de cursus ontvang je alle informatie in een mooi E-book als naslagwerk. Alle informatie uit de cursus kun je daarin terug vinden. Dat is handig als je eens iets wilt opzoeken over een bepaalde vlecht soort. In het boek staan handige vlecht tips, verschillende vlechttechnieken. En vind je alle vlechten die in de cursus vlechten doe je zo staan!

De voordelen op een rijtje:
• Je doorloopt de cursus geheel op jouw eigen tempo.
• Je ontdekt jouw nieuwe passie!
• Jouw vriendinnen, kinderen en familie zullen jou ontzettend dankbaar zijn.
• Volg de cursus thuis met de stap voor stap video instructies.
• 100% Niet goed geld teruggarantie.

Helaas is deze cursus gestopt.
Om in te vlechten heb je extentions nodig.
Hairextentions bestel je bij de betere winkels

Krullend haar moet mogelijk zijn voor alle looks.