Tips krullend haar

Omdat wij veel vragen ontvingen over krullend haar geven wij een aantal tips die veel vragen beantwoorden. Tips krullend haar:

Tip 1
Laat je krullend haar altijd droog en bot knippen, laat het dus nooit snijden. Uitdunnen van het haar kan wel, maar dan niet met een uitdunschaar of wederom snijdend. De verfijnste methode is om getwiste strengen te maken en het haar eruit te knippen met de schaar: gewoon bot en droog knippen dus! Vermijd dat je krullend haar op één lengte wordt geknipt, je krul varieerd enorm.

Bekijk Hier Producten Krullend Haar

Tip 2
Laat je krullend haar drogen in de lucht. Dit geeft het meest natuurlijke krulbeeld en vooral minder pluis.

Tip 3
Zodra je je krullend haar wilt stylen, dan kun je hiervoor het beste de Navado Easystyler of de warmterollers gebruiken.
Wil je föhnen met borstels? Laat deze dan eerstens afkoelen terwijl ze in je haar zitten voordat je ze eruit trekt. Je kunt eventueel ook van papiotten gebruik maken: maak eerst getwiste strengen van je haar, draai dan de papiotten erin en haal ze er uit pas als het haar helemaal droog is. Kies vooraf een passend stylingproduct voor je haar. Hierna kam je de golven met een borstel los. Dit kan ook met je vingers.

Tip 4, wellicht de belangrijkste:
Het blijkt keer op keer dat de meeste vrouwen niet weten of je je kapsel warm, koud, vooral droog moet stylen.

Je mag een krultang uitsluitend op droog haar gebruiken. De krultang moet heet zijn en er mag geen contact met vocht zijn. Doe je dit wel, dan breng je het vocht aan de kook met rampzalige gevolgen voor je haar.

De tip is dus, was je haar zodat er niets meer in je haar zit dat vochtig kan zijn, zoals bijvoorbeeld wax of andere haar producten. Laat je haar helemaal droog worden voordat je begint met het maken van krullen. Het is anders zonde van je kapsel.

Gebruik nooit een mesje (razor, feather) op krulhaar. Dit beschadigd de haren heel erg waardoor er kroes over blijft. Zoals je weet kun je kroes niet opsteken, dus het beperkt je enorm!

Bekijk Hier Producten Krullend Haar

Krullend haar moet mogelijk zijn voor alle looks. Vandaar deze tips krullend haar.

Bekijk hieronder de video met tips hoe ook jij krullend haar kunt verzorgen!


Krullend Haar Tips krullend haar