Haar uitval

Shampoo tegen haaruitval

Elke maand besteden zowel mannen als vrouwen weer opnieuw een gigantische hoeveelheid moeite, tijd en geld aan het tegengaan van hun haaruitval. Of u nou krullend of steil haar heeft, haaruitval kan iedereen gebeuren!

De meeste mannen en vrouwen houden zich aan methoden die ze al langer gebruiken en zich daar het prettigst bij voelen. Ze doen veel moeite om hun haar te behouden, de resultaten die ze krijgen zijn dan vaak minder dan waar zij op hadden gehoopt.

Mannen en vrouwen maken gebruik van verschillende methodes om hun mooie haar te behouden. Zij merken al vlot dat het ene product beter werkt dan anderen in hun strijd tegen haaruitval. Één en ander hangt af van de hoeveelheid keratine eiwitten die in de producten zitten. De keratine eiwitten bevatten een hoog percentage aan zwavelhoudende Aminozuren, hoofdzakelijk Cysteïne. Hierdoor ontstaat er een vrij stevige structuur. Menselijk haar bevat ongeveer 14% cysteïne. Een tekort aan cysteïne kan leiden tot haaruitval.

Haaruitval behandeling voor iedereen.

De producten om haaruitval tegen te gaan zijn enorm verschillend en leveren dan ook verschillende resultaten op. Het ene product werkt bij de ene persoon beter dan bij de ander. Ook is er een verschil tussen mannen en vrouwen die deze producten gebruiken.

Stop haaruitval.
Ontdek dat kaal zijn niet meer hoeft!